FAQ

Jeg er ikke særlig fotogen – kan billedet alligevel blive godt?
Det kan du tro. Det hele handler om, du bliver tryg i mine hænder. Så kan vi meget mere, end du tror. Og vi stopper jo ikke før, jeg har fået noget brugbart med hjem. 
Jeg guider dig hele vejen, husk på jeg er lige så interesseret i motiverne bliver gode, som du er.
Du skal jo gå glad derfra og kan jo ikke leve af dårlige billeder.

Hvorfor får jeg ikke alle de billeder, du skyder ?
Fordi på en god dag kan jeg bruge ca 10 % af mit arbejde, resten er vejen hen til resultatet fx 10 lys test, 10 billeder for at ramme den rigtige vinkel osv. Det vil hurtigt blive temmelig uoverskueligt at skulle se dem igennem.  
Jeg har grovsorteret billederne og udvalgt de allerbedste billeder til gennemsyn. Et gennemsyn du naturligvis er velkommen til at være med til, på mit kontor eller ude hos dig.

Hvordan forbereder jeg mig bedst inden photoshoot?
Hjem og find det tøj, som du har det bedst i. Det kan altså ses, hvis blusen lige er lille nok 🙂
Husk at trække vejret undervejs og forbered dig på, vi skal have det sjovt sammen. 
Du skal vide selvom jeg har taget 1000-vis af billeder, er jeg stadig lige spændt hver gang. Vi skal jo begge to lige finde hinanden.

Er du egentlig uddannet fotograf?
Nej, det er jeg ikke. Men har altid taget mange billeder og interesseret mig for billeder. Først med telefonen fra den tid, hvor INGEN kunne se hvad det var, senere købte jeg et af de første Sony Cyber digital kameraer. I efteråret 2015 fik jeg lov at låne det første rigtige kamera og derfra gik det stærkt. Oprindeligt er jeg faktisk uddannet i legetøj, og den historie kan du nemt få, bare spørg. Bl.a. derfor har jeg et rensdyr med rundt som assistent.

Hvad så bagefter, når jeg har fået mine billeder og du har sendt regningen, beholder du så mine billeder?
Det korte svar er ja. De vil ligge i mit lager af billeder og når du er kunde hos mig, accepterer du dermed at være reklamesøjle og min ambassadør udadtil. Med mindre du naturligvis siger: “ej Jeppe, kan vi ikke finde en løsning.” Du køber brugsretten til billederne, hvor ophavsretten altid vil være min. Ligesom når du køber en dvd film, må du se den lige så tosset du vil, men filmen er stadig filmselskabets ejendom. Du får et link via mail, så du kan downloade de udvalgte motiver.

Er der logo på de billeder, jeg køber ?
Nej det er der ikke, da jeg personligt synes det ødelægger oplevelsen. Til gengæld forventer jeg du laver fotocredit ved upload til sociale medier, som f.eks. Facebook, Twitter og Instagram, samt ved brug i trykte medier. Det noteres som billedtekst ved hvert enkelt billede. Er du i tvivl om hvordan, er du ikke alene, så spørger du bare. Hellere spørge end at gøre det forkert. Fordi den gode oplevelse du havde skal andre jo også have lov til at få. De opdager Mit Perspektiv, når du stolt viser billederne frem.

Har du nogle billeder jeg kan se?
Naturligvis, har opdelt mit arbejde i tre kategorier, så du nemmere kan blive inspireret og mere forberedt på det blive din tur.
Se dem lige her.

Hvis jeg har et spørgsmål, som jeg ikke lige kan finde svar på her på siden, må jeg så kontakte dig?
Naturligvis, vil svare så hurtigt jeg kan. Når jeg er ude ved en kunde eller til møde, vil telefonen være på lydløs, du vil jo heller ikke betale for en fotograf, som halvdelen af tiden taler i telefon.
Men lover at vende tilbage til dig hurtigst muligt.
Du kan fange mig lige her.