Løsninger

I dag er verden fyldt med muligheder og vi kan næsten alt.
Sådan er det ikke helt hos Mit Perspektiv. Her er mulighederne delt op i tre kategorier.

Privatportræt:

Det hele begynder med en samtale, enten via telefon eller på mit kontor, hvor jeg lærer dig bedre at kende og lytter til hvilken type billede du ønsker. Vil du hellere sende en mail, så klik her.
På den måde kan afstemme vores forventninger. Mit Perspektiv er bygget op omkring disse 3 grundprincipper: ærlighed, naturlighed og troværdighed. Det betyder jeg bl.a. ikke bruger photoshop, for at billedet bliver så naturligt som muligt.  
Udfra dine ønsker finder vi en location. Kender efterhånden en del steder, men lytter naturligvis hvis du lige kender et sted.

Min vigtigste opgave er at give dig så stor tryghed, så du faktisk glemmer mit kamera. På den måde kan du være helt dig selv, så vi sammen får de bedste sider af dig med på billederne. Tiden må ikke blive en stressfaktor for os, for det skaber usikkerhed som tydeligt ses på billedet.
Derfor er der sat god tid af til alle dine spørgsmål og til at du føler dig helt tryg ved at være i fokus. 
Jeg har også brug for tiden til at skyde mig ind på dig. På den måde får vi det bedste resultat.
Du får alle de billeder jeg udvælger som både du og jeg kan stå på mål for, fordi naturligvis laver jeg også fejl og glemmer at lave de rigtige indstillinger. Så billedet ikke bliver skarpt. Derfor laver jeg en udvælgelse inden du får lov at kigge med. Vil ingenting skjule kan bare hurtigt blive uoverskueligt, at skulle kigge fx 150 billeder igennem, for at finde de særligt gode motiver. Bruger 7-10% af de billeder jeg skyder, så forvent ikke at få alle 150 billeder i hånden.

Pris 1500 kr eks. moms.

Se flere privatportrætter her.

Erhvervsportræt:

Det hele begynder med en samtale, hvor vi taler sammen enten via telefon eller på dit eller mit kontor. På den måde får jeg et indblik i din virksomhed og ved hvilke værdier/signaler du gerne vil have frem i billederne. Ønsker du hellere at sende en mail, er du altid velkommen til det. Klik her for at sende en mail. Så kan vi afstemme vores forventninger. Mit Perspektiv arbejder udfra disse 3 principper: ærlighed, naturlighed og troværdighed, hvilket bl.a. betyder at der arbejdes uden photoshop for at gøre billederne så naturlige som muligt.

Mærke, føler, dufte til dit produkt, så den stemning sidder fast i mit hoved, og jeg udvikler ideer ud fra det. Som I naturligvis får forklaret, inden jeg går i gang.

Du får alle de billeder jeg udvælger som både du og jeg kan stå på mål for, fordi naturligvis laver jeg også fejl og glemmer at lave de rigtige indstillinger. Så billedet ikke bliver skarpt nok.

Derfor laver jeg en udvælgelse inden du får lov at kigge med. Vil ingenting skjule kan bare hurtigt blive uoverskueligt, at skulle kigge 150 billeder igennem, for at finde de særligt gode motiver. Bruger 7-10% af de billeder jeg skyder, så forvent ikke at få alle 150 billeder i hånden.

Pris 4000 kr eks. moms hvor jeg er ude på din virksomhed i 3 timer.

Se flere erhvervsportrætter her.

Byens puls:

De fleste af os nyder at kigge tilbage på billeder, fra en koncert med yndlings bandet, motionsløb, den dag cirkus kom til byen, en smuk solnedgang eller udsigt fra et særligt punkt i byen. Det handler byens puls om.

Kunne det ikke være fedt at de faktisk også var i en bedre kvalitet end vores smartphone kan præstere. Her kommer Mit Perspektiv ind i billedet.
Lad mig dække en koncert for dit medie, følge dine medarbejdere til DHL stafet eller næste gang I skal på firmatur. Du vil opleve en fotograf som gør sit yderste for ikke at gå i vejen. Min dag har været en succes, hvis vi faktisk kan tale sammen som var jeg en almindelig gæst.

Jo før jeg bliver involveret i projektet, desto nemmere kan vi planlægge og dermed have de bedste forudsætninger for de gode billeder.
Hvis du er eventansvarlig i virksomheden, hvor du arbejder, så fang mig her. Kunne det ikke være skønt at have gode billeder af næste gang I er til fx DHL stafet.
Har erfaring fra både små og store koncerter. Du får alle de billeder jeg udvælger som både du og jeg kan stå på mål for, fordi naturligvis laver jeg også fejl og glemmer at lave de rigtige indstillinger. Så billedet ikke blive skarpt nok. Derfor laver jeg en udvælgelse, inden du får lov at kigge med.

Pris fra 2500 kr eks. moms.
Denne kategori er den eneste jeg ikke kan give fast pris på på forhånd, for alt kan jo ske i byen.

Se flere byens puls billeder her.

I dag er det moderne at kunne alt og sige det højt. Jeg vil hellere være ærlig og sige der er ting, jeg ikke kan lægge 100% fokus i, fremfor at falde ned fra stolen, når jeg prøver at sidde på to på én gang.