Løsninger

I dag er verden fyldt med muligheder og vi kan næsten alt. Sådan er det ikke helt hos Mit Perspektiv. Da jeg har valgt at dele mit fokus over i tre kategorier

Privatportræt:

Det private portræt  begynder altid med en samtale hvor vi lærer hinanden bedre at kende, så jeg ved hvilke personlige træk jeg skal indfange, fx om vedkommende er smile typen. Målet med samtalen er også at finde en location hvor du er tryg, så jeg kan fange den bedste side af dig.

Portrætbilleder af dig som du/I ser ud på location. Lige til at bruge på Facebook, CV eller til at sætte i en ramme til den perfekte gave til fødselsdag.

Begynder fra 800 kr ekskl. moms.

Erhvervsportræt:

Erhvervsportrætter begynder med et møde enten ude ved jer på virksomheden eller på mit kontor, hvor vi sporer os ind på hvilke typer billeder I ønsker. Så jeg er bedst muligt forberedt på jeres profil, når jeg får produktet i hånden.
En præsentation af nye medarbejdere, jubilæum, produktfoto mfl. Alt sammen på location.
Begynder fra 1700 kr ekskl. moms.

Byens puls:

For at jeg kan fange de stemningsfyldte motiver er det en fordel at jeg kommer med i projekt så tidligt som muligt. Så jeg ved hvornår en bestemt musiker går på fx, eller hvor i teaterstykket det særlige højdepunkt er.
Foto af stemninger og hvad der sker i byen – fx koncerter, reportager, gadefester, cykeløb eller bare en skøn udsigt. Mulighederne i byen er jo heldigvis ubegrænsede.

Begynder fra 1200 kr ekskl. moms.

Dette betyder også, at jeg vil takke pænt nej tak til forespørgsler omkring bryllup/barnedåb fx, da jeg ikke kan levere en 100% indsats, grundet mit hovedfokus er på de tre andre ting.

Så hellere sige nej fremfor at levere noget, som I på den store dag ikke bliver tilfreds med.

Vil hellere sige nej tak fremfor at bare tage jobbet og udelukkede havde mit fokus på penge.

I dag er det moderne at kunne alt og sige det højt. Jeg vil hellere være ærlig og sige der er ting, jeg ikke kan lægge 100% fokus i, fremfor at falde ned fra stolen, når jeg prøver at sidde på to på én gang.

Jeg kan ikke give en fast pris uden at kende opgaven eller kunden på forhånd, da det ville være som at give pris på elastik i metermål. Heller sige nej til opgaven end at levere noget under min standard.