Jeppe Mehlsen

Fotograf

jeppe@mitperspektiv.dk

Mail

20 66 56 53

Telefon

Jeppe kan på en meget fin måde skabe en fotooplevelse, hvor man følger sig tryg og mødt. Jeg ønskede billeder, hvor jeg er mig og det leverer Jeppe. Ægte og autentiske i skønne omgivelser, som han nøje har udvalgt. Bedste anbefalinger herfra.

Jeppe er en flink og dygtig fotograf. Jeppe er god til at skabe en hyggelig stemning omkring fotograferingen, og det kan ses på billederne. Brugen af naturligt lys og blik for farvematch og baggrunde er lige i øjet. Som én der laver lidt ved siden af arbejdet med nørderi, foredrag, bladredigering osv. - som billederne også tog udgangspunkt i, så er det fedt at møde én der er gået all-in på sin passion og har levet af det i 3 år.

Det var et inspirerende møde, og jeg håber på mere samarbejde i fremtiden - fx ifm. et af mine foredrag.

Foto kan fortælle mange ting. Det ved Jeppe og det ses tydeligt på hans foto. Jeg skulle bruge foto til ny hjemmeside og havde ønsker om foto, jeg kunne bruge til mine kurser m.m.

Det var så fedt at arbejde sammen med Jeppe, han ved lige præsis hvad jeg ønskede. Han brugte tid på at lære mig at kende og forstå mine ønsker... Han er modig og anderledes og meget naturlig i sin måde at trykke på knappen. Jeg følte mig så tryg og det var mega sjovt - en total oplevelse af de store.

Jeg kan kun give Jeppe et stort 13 tal …….

Jeppe er en utroligt dygtig fotograf, som forstår at fange éns personlighed på en måde, som er anderledes, flot og alligevel let genkendelig.

Han skubber til éns opfattelse af, hvad "man" kan, på en respektfuld og imødekommende måde.

Jeg har fået nogle fantastisk flotte billeder med hjem, som jeg er stolt af, som er meget brugbare og med masser af muligheder i.

En stor anbefaling herfra!

Ærlige. Ægte. Rå. Ufiltrerede.

Det er nogle af de ord, der for mig beskriver Jeppes billeder bedst.

De har en kant og et nærvær, som jeg sjældent har set før.

I modsætning til de flotte, polerede og lidt intetsigende fotos, som findes overalt, formår Jeppe at fange selve kernen af mennesket på billedet. Det er som om, man får et blik bag facaden på Jeppes billeder. Så ægte og ærlige føles de.

I en tid, hvor alle kan køre deres billeder igennem Photoshop og få et flot resultat ud, er det en udsøgt fornøjelse at arbejde med én, der lægger ære, tid og flid i sin faglighed. Og dét gør Jeppe.

Jeg er meget tilfreds med resultatet af vores samarbejde. Jeg har fået nogle helt sindssygt gode fotos. Og mange flere end jeg egentlig har betalt for.

Samtidig var Jeppe yderst professionel under hele forløbet, og han fik mig til at slappe af foran kameraet, selvom det absolut ikke føles naturligt for mig at stå der.

Jeg kan varmt anbefale Jeppe, hvis du skal bruge en fotograf, der leverer ærlige og ægte billeder af høj, høj kvalitet

Billederne er blevet usædvanlig gode. Jeg er imponeret over, hvordan Jeppe har formået at finde de locations, der passer præcis til mig, og hive min personlighed så tydeligt frem på billederne, at min hjertemission ligefrem skinner klart igennem, som en skrev til mig. Det synes jeg, er fantastisk.

Det, jeg havde troet, ville blive en akavet og utryg situation, fordi jeg normalt ikke befinder mig godt foran et kamera, endte med at blive en virkelig god oplevelse, hvor tiden bare fløj afsted, og jeg følte mig fuldstændig tryg og i gode hænder hele vejen igennem.