DET ER MERE END BARE ET BILLED,
DET ER EN HISTORIE

I dag er der tager vi flere billeder end nogensinde med bl.a. vores telefon. Vi laver en digital forevigelse af vores hverdag, vores frokost, børnene o.m.a.

Som kreativ fotograf bruger jeg bestemt også min telefon til at forevige mine omgivelser med, når jeg "lige ser et billed".

Selvom at jeg er meget optaget af fotografering, så har det altid været billedets komposition og den kreative udnyttelse af mulighederne on location, som er min interesse. Udstyret og gadgets bruger jeg meget lidt tid på. Dog er jeg meget glad for mit professionelle kamera, der er mit eneste værktøj - ingen Photoshop-trylleri hos mig. Kun godt fotograf-håndværk!

dogmefotograf-jeppe-mehlsen.jpg

EN TÆNKER

 

I så stor en grad jeg faktisk kan blive træt i hovedet bare ved at gå en tur til købmanden efter to liter mælk. Fordi på turen derhen bliver jeg overløbet med indtryk, lyde og billeder, som jeg tænker over, analyserer og bryder ned i småstykker, som så bagefter gemmes på "lageret". Jeg kan fortsætte processen med at tænke over dem. Derfor kan der også pludselig midt i maden komme en tanke, som for dem jeg spiser sammen med ikke giver nogle mening over hovedet. Men det var lige den brik jeg manglede til et tankepuslespil, jeg begyndte på i sidste uge eller måske i vinters.

 

På den måde arbejder jeg også med dit behov, så vi sammen får skabt nogle unikke billeder, der fortæller en historie om, hvem du er, så dine kunder bliver klogere. Kan derfor også gå forbi noget stort fx et vejskilt eller en infotavle, uden at lægge mærke til den, fordi mine tanker var et helt andet sted.

 

Det samme gør sig gældende ved lytning til musik. Begynder jeg først at tænke over teksten og de sprogbilleder den skaber i mit hoved, bemærker jeg ikke om musikken bliver spillet af en elefant eller et rockband.

Kontakt mig og få en snak om,
hvordan du også får nogle ærlige og naturlige billeder.

Vi vil gerne vide, hvad vi må kalde dig.
Vi vil meget gerne vide, hvor vi skal sende vores svar hen.
Vi er lidt nysgerrig på, hvad din henvendelse drejer sig om.
Du skal give din samtykke jf. persondataforordningen af 25/5-2018 for at vi kan modtage din henvendelse
Invalid Input